Hol tart most a vállalkozásod?

Új márkanév és arculat, weboldalkészítés, ügyfélszerzés, brandépítés. Tovább is van, mondjuk még?

Beszéljünk nyíltan!

Nem értünk mindenhez, amit fel is vállalunk. Amihez viszont igen, hogy összegyűjtöttünk, és gyűjtünk olyan partnereket, szolgáltatókat, akik a maguk területén profik.

Az ügyfeleink igénye hívta létre ezt az új szolgáltatást, mi pedig az ő visszajelzéseik alapján bővítjük az ajánlott szakemberek listáját, akikkel pozitív értékelések mellett együtt dolgozunk. Mi az ügyfeleket képviseljük, az ő kezüket fogjuk a digitális térben, és a rendelkezésükre bocsátjuk ehhez minden eddig megszerzett tapasztalatunk, tudásunk.

Ezekre a területekre adunk megoldásokat:

Weboldal készítés

Könnyen kezelhető, esztétikus és funkcionális weboldalt álmodtál meg? Esetleg egyedi igényeid vannak, komplex kihívásokra? Segítünk a legegyszerűbb, egy oldalas bemutatkozó oldaltól az egyedi fejlesztésig megtalálni a megoldást igényeidre.

Online marketing

Az online marketing szerintünk nem merül ki a hirdetéskezelésnél. Összetett feladatokhoz átfogó stratégia és megvalósítás szükséges. Már rendelkezel ilyennel? Csak egy fajta szaktudás hiányzik a csapatodból? Ebben is tudunk segíteni.

Értékesítés támogatás

Ha úgy érzed, szívesen felpörgetnéd az értékesítésed, vagy csak kíváncsi vagy rá, megragadtál-e minden lehetőséget, hogy eljuss potenciális ügyfeleidhez, vásárlóidhoz, értékes leadekhez juthatsz velünk együttműködve.

Tartalommarketing

A kommunikáció az az eszköz, melyre mindenhol szükséged lesz. A weboldalad szövegezésétől a hirdetéseid tartalmán át, a social medián vagy a hírleveleken keresztül egyaránt bemutatkozol. Ha ezt professzionálisan szeretnéd tenni, úgy, hogy az üzeneted biztosan célba érjen, keress minket.

SEO

Hosszú távon építenéd a weboldalad látogatottságát? Esetleg a hirdetéseid hatásfokát szeretnéd növelni releváns és értékes tartalommal, melyet a látogatóid mellett a Google is díjaz? A SEO a maratont futóknak való, de az eredmény kárpótol az erőfeszítésekért. Ha Te is hosszabb távon építkeznél, a partnereid lehetünk.

Egyéb informatikai kérdés

Új CRM rendszerrel szeretnéd hatékonyabbá tenni az ügyfélkezelésed? Más folyamataidat tennéd eredményesebbé, költséghatékonyabbá, esetleg olyan informatikai döntés előtt állsz, ami nagyobb volumenű ráfordítást igényel, és szeretnél jól dönteni? Érthető válaszokat és működő megoldásokat nyújtunk az informatikai kihívásaidra.